Apartmani Zlatibor HedonijaApartmani Zlatibor HedonijaApartmani Zlatibor HedonijaApartmani Zlatibor Hedonija

APARTMAN ELEGANT

APARTMAN ELEGANT se nalazi na prvom spratu vile Hedonija. Po strukturi je petokrevetni . Sastavljen je od 2 spavaće sobe, od kojih je jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta. Pogled spavaće sobe usmeren je na borovu šumu,  što je idealno za odmor i smeštaj na Zlatiboru, koji obiluje zelenilom. Dušeci su anatomski, pa nećete prolaziti kroz period navikavanja na promenu kreveta.

Apartman je veličine 50 metara kvadratnih i pored dve spavaće sobe, poseduje savremeno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i dnevni boravak, sa još jednim ležajem, tv i garniturom za sedenje. Kuhinja je potpuno opremljena modernom opremom, frižiderom i savremenom keramičkom pločom za kuvanje. U sklopu apartmana je i potpuno opremljena terasa, sa modernim sistemom za otvaranje i zatvaranje, veličine 20 metara kvadratnih. Na terasi ćete uživati uz prvu jutarnju kafu ili se opustiti sa društvom...

U zavisnosti od vremenskih uslova , različite su mogućnosti za savrpenu uživanje i odmoru na Zlatiboru. Kupatilo je savremeno opremljeno sa modernom tuš kabinom. Apartman poseduje i klima uređaj pa temperaturu možete podesiti po vašem izboru. Grejanje je na struju i apartman je odlično izolovan. Parking mesto je obezbeđeno i nalazi se u samom dvorištu, koje se neograničeno tokom celog dana može koristiti.